Balneo Hotel Sveti Spas nai-luksozniat hotel s termalna voda v Europa za 2019
Балнео Хотел Свети Спас 5* е най-луксозният хотел с термална вода в Европа за 2019 г.

За нас е истинско удоволствие, да споделим с Вас за международното отличие, което получихме. На 12.10.2019 г. на гала церемония, която се проведе в Рованиеми, Финландия, спечелихме престижната награда „Best Luxury Hot Spring Hotel in Europe for 2019”, връчена от лидерите в хотелиерските награди World Luxury Hotel Awards.

И въпреки, че в тази категория бяхме номинирани с редица други хотели, от всички водещи СПА дестинации в Европа успяхме да се преборим и да спечелим приза. Като по точи начин се превърнахме в единствения български хотел, отличен като най-добър хотел с термална вода в Европа.

World Luxury Hotel Awards-награда за Балнео Хотел Свети Спас Велинград

World Luxury Hotel Awards се провежда всяка година, с цел да насърчи и завиши стандартите в хотелиерската индустрия, както и да насърчи водещите имена в бранша към съвършенство и изграждане на глобална конкурентоспособност в луксозното хотелиерство. А призът, получен от World Luxury Hotel Awards, се смята за най-високата награда в международната индустрия, която може да получи даден хотел.

Наградите се връчват чрез глобално гласуване от гостите на хотелите, които съответно дават своята оценка и препоръка. По този начин се отразява реалното качество на обслужване, предоставените услуги и нивото на доверие на гостите към хотела.

От името на ръководството искаме да изразим своята благодарност към всички, гласували за нас. Тази награда потвърждава нашите усилия да Ви предоставим обслужваме на световно ниво. Ние сме щастливи и горди, че бяхме отличени с тази престижна награда и ще продължаваме да се стремим да предлагаме най-високо ниво на хотелски и СПА услуги в страната. Също така, да изкажем благодарност и на нашите служители, които работят усърдно и ежедневно предоставят възможност на гостите ни, да се насладят на луксозно 5 звездно качество на почивката си.

Уверете се в петзвездното обслужване в Балнео Хотел Свети Спас във Велинград, като станете гости на хотела! Разгледайте нашите луксозни двойни стаи, Делукс студиа и апаратаменти с гледки, спиращи дъха и направете най-подходящия за Вас и Вашето семейство избор на помещение, в което да прекарате една незабравима почивка, изпълнена с много прекрасни мигове и СПА процедури за цялото семейство.

Направете Вашата резервация, като попълните резервационната форма или като се свържете с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber ), моб.: +359 890 97 22 77, e-mail: reservations@svetispas.com. Ще се радваме да бъдете наши гости!

2 Коментара

Хотелът надхвърли моите очаквания.За цената получихме много повече отколкото в други хотели ,за по-високи цени.Храната е вкусна и много разнообразна .Персоналът беше любезен и отзивчив.Определено ще се върнем пак.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация