Тиймбилдинг в Свети Спас Велинград - петзвездният Балнео Хотел във Велинград е чудесно място за организиране на Вашето тиймбилдинг мероприятие.

Разположението на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград  е чудесна стартова точка за достъп до целия град. Хотелът се намира в едноименната уникална местност, на края на града, в долината на река Чепинска.

За провеждане на Вашето тиймбилдинг мероприятие Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград разполага със солидна леглова база и 5 различни заведения, подходящи за всеки вкус и час на деня. Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград предлага традиционни методики и най-новите постижения в грижата за здравето чрез обособените в хотела уелнес зона, СПА център и Медицински център.

Освен разнообразните природни и археологически забележителности – минерални извори, планински маршрути, стари крепости и други, Велинград предлага и богат избор на места за организиране на спортни състезания, игри и развлечения:

 • Картинг писта с три вида картове, с дължина 400 м и изключително технична конфигурация.
 • Конна база Сивек - модерен комплекс с два пясъчни манежа за езда – голям и малък, 14 ездитни коня и едно пони. Организират се различни преходи с водач и осигурена пълна екипировка за езда.
 • Най-новият и реалистичен полигон за пейнтбол на площ от 4 дка. Намира се в близост до гората - вишки, тунели, окопи, бункери, бараки, варели, гуми и маскировъчни мрежи. Стил CS и военен полигон. Гарантирани 100 % адреналин и екшън. Осигурена екипировка.
 • Има възможност да се организира риболов в развъдник
 • Стадионът на Велинград е чудесна възможност за спорт на открито, а има и спортна зала

Бъдете наши гости! Организирайте Вашия тиймбилдинг в Свети Спас Велинград! Ние ще Ви помогнем за това и ще Ви осигурим удобствата, предлагани в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград! Ще очакваме Вашето запитване за Вашия тиймбилдинг в Свети Спас Велинград, който искате да проведете. Можете да се свържете с нас на моб.: +359 894 47 30 50, e-mail: events@sirona-bg.com или като използвате формата за контакти.

  Спорт

  Картинг писта Велинград

  Картинг писта-тиймбилдинг Велинград-Балнео Хотел Свети Спас ВелинградОткрита през 2010 г., пистата ще ви предложи много забавления, висок адреналин, страхотни състезания. Можете да се подкрепите с питиета и хапване след приятната умора от карането на картинг. Освен да карате индивидуално, можете да си правите състезания с приятели.

  Спорт

  Конна база Сивек

  Конна база Сивек-тиймбилдинг Велинград-Балнео Хотел Свети Спас ВелинградКонна база Сивек предлага езда за начинаещи и напреднали на два вида седла – western и класическо – английско. Конната база разполага с пансион за коне. Предлага още два тенис корта с настилка от червен клей. Има възможност за организиране на стрелба с лък.

  Екстремно

  Полигон за пейнтбол

  Полигон за пейнтбол-тиймбилдинг Велинград-Балнео Хотел Свети Спас ВелинградВинаги сме играли на война, на стражари и апаши… И войната, искаме или не, винаги е била някъде наблизо. Как? ПРОСТО ИЗИГРАЙ ЕДНА ИГРА !

  Хоби

  Риболов на яз. Батак

  Риболов на язовир Батак-тиймбилдинг Велинград-Балнео Хотел Свети Спас ВелинградПри организиране на тиймбилдинг можете да осигурите за всички Ваши колеги, които са любители на риболова, условия, с които да се отдадат на своето любимо занимание и хоби - риболов на язовир Батак, местност Цигов чарк, намиращ се на 27 км. от Велинград.
  Login Form
  Register Form
  Обаждане
  Локация