Уелнес в хотел Свети Спас Велинград – комплимент за всички наши гости!

Уелнес зоната на хотела се състои от голям вътрешен басейн за възрастни с минерална вода 33-34°C, вътрешен детски басейн с различни нива на дълбочина с минерална вода 36-38°C, външен акватоничен басейн с минерална вода за възрастни, с вградена детска секция, едно вътрешно джакузи, две външни джакузита, финландска сауна, сауна 5 в 1, парна баня, зона за релакс, шезлонги около басейна и добре оборудван фитнес.

Всички съоръжения в Уелнес зоната на хотел Свети Спас Велинград са захранени с минерална вода. От 08:00 ч. до 08:30 ч. се извършва хигиенна подготовка на всички вътрешни басейни, външния басейн и всички джакузита.

Минералната вода достига до хотела директно от извор Радонова баня по индивидуално изграден собствен водопровод.

Насладете се на релакс на шезлонга около нашия външен акватоничен басейн с минерална вода! В топлите месеци температурата на водата в басейна е с приятните 33º C градуса.

Акватоничен външен басейн с вграден бар сред девствената природа, заобикаляща хотел Свети Спас Велинград
Акватоничен външен басейн с вграден бар в Балнео Хотел Свети Спас Велинград

Освен уелнес зоната, гостите на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград могат да се отдадат на разнообразие от терапии, козметични процедури и масажи, както за дами, така и за господа, в СПА центъра на хотела. В медицинската зона гостите на хотела могат да са сигурни, че ще получат отлично обслужване от нашите здравни специалисти. Медицинските лица на хотела работят в областта на балнеологията, рехабилитацията и възстановяването, лечебно-консултативната дейност.

За пълноценната почивка на нашите гости, Балнео Хотелът разполага със солидна за града леглова база (120 двойни стаи, Делукс студиа и апартаменти).

Разгледайте нашите оферти за специални пакетни цени с включено използване на уелнес зоната на хотела! Ще се радваме да бъдете наши гости!

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация