Nagradi Haute Grandeur 2019 za Balneo Hotel Sveti Spas-за втора поредна година 4 престижни международни награди за хотел Свети Спас Велинград
За втора поредна година Свети Спас 5* с престижни награди HAUTE GRANDEUR GLOBAL AWARDS

Наградите са важни не само за нас, но и за Велинград и България, като една страхотна международна реклама.

На 19.10.2019 г., на гала церемония, която се проведе в Куала Лампур, Малайзия, бяхме отличени с няколко награди от един от лидерите в глобалните хотелиерски, СПА и ресторантьорски награди – Haute Grandeur Global Awards. Хотели Сирона, Велинград, отново са единствените български хотели, номинирани и печелили награди от организация с толкова висок глобален ранг.

Международни хотелиерски награди Haute Grandeur 2019 година за Балнео Хотел Свети Спас Велинград

Наградите, които спечели Балнео Хотел Свети Спас 5 * са:

  • Най-добър хотел с термална вода в Европа;
  • Най-добър семеен хотел в България;
  • Най-добър семеен комплекс в България;
  • Най-добър хотелски управител в България.

Най-важна от всички награди за нас е “Най-добър хотел с термална вода в Европа”. Това е втора награда в тази категория, която печелим в рамките на 10 дни – на 12.10.2019 г. на гала церемония в Рованиеми, Финландия спечелихме престижната награда “Best Luxury Hot Spring Hotel in Europe for 2019”, връчена от лидерите в хотелиерските награди World Luxury Hotel Awards, с което Балнео Хотел Свети Спас 5 * е отличен като най-луксозният хотел с термална вода в Европа за 2019 г.

Съответно и двете са връчени от доказалите се лидери в международната хотелиерска индустрия. Това отличие е потвърждение на усърдната ни работа да се затвърдим като лидери в хотелиерските, СПА и балнео услуги в България и да ни даде възможност да излезем на международната карта и то като лидери в Европа.

От името на ръководството на Балнео Хотел Свети Спас 5 * изказваме най-искрените си благодарности на нашите гости за гласуваното доверие към нас, както и на целия ни екип, който се стреми да предлага на гостите ни неповторима 5* почивка.

Ще се радваме да сте наши гости! В луксозните двойни стаи, Делукс студиа и апартаменти, с които разполага Балнео Хотел Свети Спас 5 *, ще усетите уют и комфорт, а пленителните гледки, които се разкриват от хотелските стаи ще Ви остават без дъх.

Направете Вашата резервация, като попълните резервационната форма или като се свържете с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber ), моб.: +359 890 97 22 77, e-mail: reservations@svetispas.com.

1 Коментар

Стаята ми беше чиста, удобна .Ресторантът на хотела предлага разнообразни ястия, включително местни и международни специалитети. Храната беше вкусна и добре приготвена. Персоналът на ресторанта беше много любезен и отзивчив.Хотелът предлага редица услуги, включително безплатен паркинг,
Бих препоръчал хотела на всеки, който търси комфортно и приятно място за престой

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация