Зали

Балнеокомплекс Свети Спас е най-големият 5-звезден хотел във Велинград и най-големият в града като брой помещения. Хотелът е предпочитано място за конферентен туризъм, като е бил домакин на редица фирмени мероприятия, тиймбилдинги, семинари, обучения и презентации. Разполага с три конферентни зали, както следва:

 

Зала места,
театър
на етаж площ размери височина дневна
светлина
Чепино 200 1 200кв.м. 20 х 10м. 3,30м. Да
Клептуза 40 1 49кв.м. 7 х 7м. 3,30м. Да

 

Конферентна зала "Чепино"


 

Конферентна зала "Клептуза"


 


 

Оборудване

Разполагаме с мултимедийно оборудване, озвучаване и безжичен интернет. До голямата зала при нужда организираме и изложбена площ. Допълнително или специализирано оборудване предоставяме по заявка.

За всяко събитие предлагаме разнообразни форми на кафе-паузи. Основния вариант включва кафе, чай и минерална вода. По желание предлагаме допълнително натурални сокове, фрешове, безалкохолни напитки, сладки, соленки, кроасани, хапки, сандвичи, плодове, петифури.

За гостите ни работят и: класически ресторант с 270 места с работно време от 07:00 часа до 24:00часа, Панорамен бар с 60 места и работно време всеки уикенд от 19:00 часа до 24:00, Лоби бар от 08:00 часа до 24:00 часа, Фреш бар с работно време от 08:00 до 20:00 часа. Разполагаме с голяма вътрешна тревна площ, подходяща за провеждане на мероприятия на открито или под шатри. На всяко от тези места можем да предложим сервиране според случая и желанията на гостите. Предлагаме сервиране на блок-маса, а-ла-карт, по меню и специални заявки.

Ако Вашето събитие е по-малко, можете да разгледате конферентните възможности на хотел «СПА Клуб Бор», също във Велинград.

За всяко събитие изготвяме индивидуално предложение, в зависимост от броя гости, нощувки и услуги, които ползвате. Очакваме запитванията Ви за мероприятия на events@sirona-bg.com