Balneo Hotel Sveti Spas s obnovena materialna baza-Балнео Хотел Свети Спас с обновена материална база
Балнео Хотел Свети Спас 5* с обновена материална база

Инж. Христо Стойнов се присъединява към екипа от опитни специалисти на хотели Сирона в началото на август 2019 г. След завършване на Техническия Университет в Габрово през 2000 г., Христо започва професионалната си кариера като младши специалист в реномирано предприятие в Казанлък и не след дълго оглавява Отдел Контрол и Качество на друго производство в областта. От 2010 г. г-н Стойнов е в хотелиерския бизнес, оглавяващ един от основните отдели – поддръжка и развитие на техническата база или преносно наречено – незабележимата грижа за гостите на всеки един хотел.

Днес Христо Стойнов ще сподели с нас за вече настъпилите новости в Балнео Хотел Свети Спас 5* Велинград, както и предстоящи бъдещи промени. Ще ни разкаже как успява да бъде в крак със световните иновации, да подбере и внедри най-доброто оборудване за хотела.

Наскоро завърши проекта за външния басейн в Свети Спас. Разкажете ни нещо повече?

Да, аз се присъединих в момента на завършване на проекта и се радвам, че бях част от екипа за пускане в експлоатация. Следващия топъл сезон гостите на Балнео хотел Свети Спас 5* ще имат възможност да се насладят изцяло на новия външен акватоничен басейн, с вградена детска секция и пул бар, единствен по рода си в града и околията. В него всеки може да усети релакса от най-различни акватонични масажи или просто да се отпусне в топлата лечебна минерална вода и да се наслади на удивителната гледка на Родопите.

Балнео Хотел Свети Спас е един от най-посещаваните петзвездни хотели във Велинград. Как съумявате да поддържате ниво на чистота и постоянна температура на водата във всички минерални басейни?

С помощта на екипа ми и внедрената система за почистване на филтриращите съоръжения съумяхме да постигнем завидно ниво на качеството на водата в басейните.

Разкажете ни нещо за новата уелнес зона на хотела. С какво бихте казали е по различна от преди?

Уелнес зоната на Балнео Хотел Свети Спас е изцяло обновена. Детският вътрешен басейн на различни нива с вградено джакузи има нов перлен облик. Вътрешният басейн за възрастни, както и парната баня и Финландската сауна също претърпяха козметични промени. Имаме и нова придобивка –  5 в 1 сауна, единствена по рода си в града и областта. Всеки от нас заслужава специална форма на почивка, а функцията 5 в 1 трансформира една кабина в пет климатични зони:

  • Класическа сауна – 70-100℃, 3 % относителна влажност;
  • Топла въздушна баня – 45-60 ℃, 10-20 % относителна влажност;
  • Тропическа баня – 50- 70 ℃, 30-55 % относителна влажност;
  • Аромо баня –  40-45 ℃, 40-55 % относителна влажност;
  • Мека парна баня- 45- 600 ℃, 40-55 % относителна влажност;

Клиентът избира климатична зона, която най-добре отговаря на неговото индивидуално настроение и усещане. Редовните сесии подпомагат превенцията от настинки, засилват кръвообращението и имунната система.

Има ли нещо ново, което предстои в близко бъдеще и бихте желали да споделите с нас?

Да, има много новости, които предстоят в близко и по-далечно бъдеще. Работим в посока за цялостно обновяване на визията на централна рецепция на хотела, конферентните зали, ресторанта и лятната градина, както и стаите и СПА зоната, за да можем максимално да задоволим нуждите на нашите гости за постигане на пълен релакс и комфорт…

Имате ли любимо място в хотела и кое е то?

Част от работата ми е да познавам всички зони в хотела и не бих казал, че имам преференции към определено място.

Уверете се в петзвездното обслужване, което предлага Балнео Хотел Свети Спас във Велинград, като станете наши гости! Хотелът разполага с разнообразни активности за цялото семейство. Децата могат да се забавляват с професионалната детска анимация всеки ден, докато техните родители се наслаждават на спа процедури в модерно оборудваните уелнес и СПА центрове на хотела, да релаксират в Лоби бара или във Фреш бара или да се любуват на прекрасната 360 градусова гледка над пленителните хълмове на Родопите, разкриваща се от Бар Панорамата на хотела.

Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград има обявени изгодни предложения за резервации. Възползвайте се от изгодните оферти за настаняване в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград!

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация