Фреш Бар на хотел Свети Спас 5*
Храната е по-вкусна, когато е приготвена с любов!
Това е нещо, на което ме научиха бабите ми и до днес то е водещо във всичко, което правя. Едно от най-важните неща за пълноценна почивка е добрата храна. Доверете ни се и се насладете на нашите специалитети от българската и международната кухня, приготвени с чисти натурални продукти от местни производители и много любов за Вас! Не пропускайте да опитате и нашите пици и брускети по древна италианска рецепта на нашия опитен пицар от Италия в градините на Сирона, докато разпускате край басейна или в основния ресторант на хотела. Очакваме Ви!
Главен готвач на хотел Свети Спас 5*
Фреш Бар на хотел Свети Спас 5*
Почивка край басейна с любима напитка и подбрани специалитети в нашия
Фреш Бар
Луксозно кулинарно пътешествие
Специалитети, приготвени с чисти натурални продукти и много любов в заведенията на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград! Пълноценна почивка и добра храна! Насладете се на различни вкусове и кулинарни изкушения! За нашите гости главният готвач предлага специалитети от българската и международната кухня. Заведенията на Балнео Хотела са подходящи за тържества, чествания и специални прояви. По желание на нашите гости предлагаме музикално-артистични програми и DJ.

Фреш Бар в хотел Свети Спас Велинград – чудесно място за почивка край басейна с любима напитка и подбрани специалитети за всеки вкус!

Освен Фреш Бар в хотел Свети Спас Велинград, можете да разгледате и останалите заведения, с които разполага Балнео Хотелът и които са подходящи за всеки вкус и час на деня. Насладете се на уют, спокойствие и кулинарни изкушения в Главния РесторантБар Панорамата, Лоби Бара и Градините на Сирона на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград. Ние Ви очакваме!

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация