Подаръчен ваучер за СПА почивка в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград или за релаксираща СПА грижа в СПА центъра на хотела 

Ние създаваме не само прекрасно преживяване, но и незабравими спомени. Ако искате да зарадвате любимия човек, Ваш роднина или приятел с оригинален подарък, който ще остане завинаги в сърцето му, възползвайте се от нашите подаръчни ваучери. С тях можете да подарите както делнична или уикенд почивка в петзвездния лукс на Балнео Хотел Свети Спас 5* Велинград, така и конкретна СПА процедура в СПА центъра на хотела. Това е перфектният подарък за всеки повод, като Рожден ден, Имен ден, Юбилей, Великден, Коледа, Годишнина от сватба или подарък за младоженци. С нашите подаръчни ваучери Вие ще покажете на човека, на когото го подарявате, че той е специален за Вас.

Варианти на подаръчни ваучери за СПА почивка или за конкретна СПА процедура в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград и условия за тяхното използване:

 • Имате възможност да закупите подаръчен ваучер за хотелско настаняване през делник или уикенд или ваучер за конкретна СПА процедура (ваучер за масаж, ваучер за козметична процедура за лице или ваучер за терапия за тяло), както и да заредите желана от Вас сума в подаръчния ваучер.
 • За закупуване на подаръчен ваучер за СПА почивка или за конкретна СПА процедура е необходимо да се свържете с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 890 97 22 77 (може да се свържете с нас и по WhatsApp ), e-mail: reservations@svetispas.com
 • След уточняване на желания от Вас подаръчен ваучер за Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград и направено плащане по него, ваучерът се изпраща в електронен файл на посочен от Вас имейл.
 • Стойността на ваучера за подарък се калкулира по актуалните към момента на закупуването му оферти за настаняване в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград, актуалните цени за СПА процедури, предлагани в хотела или желаната от клиента сума, която да се зареди на името на получателя на ваучера. Разгледайте актуалните оферти за настаняване в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград ТУК.
 • Изисква се резервацията по ваучера за подарък да бъде направена не по-малко от 14 дни преди желаната дата за настаняване в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград. Хотелът си запазва правото да не предоставя настаняване в желана дата или за период, ако няма свободни помещения. Моля, за проверка на свободни помещения за желана от Вас дата или период за настаняване, свържете се с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 890 97 22 77 (може да се свържете с нас и по WhatsApp ), e-mail: reservations@svetispas.com
 • Подаръчни ваучери за хотелски престой в уикенд дни (Петък и Събота) се продават с изискване за престой от две нощувки задължително.
 • Подаръчният ваучер за СПА почивка или за конкретна СПА процедура задължително се предоставя на рецепция при настаняване в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград.
 • Услугите, които могат да се ползват, са посочени на подаръчния ваучер.
 • Ваучерът за подарък не може да се заменя изцяло или частично за неговата парична равностойност, както и не се връща неусвоена сума по ваучера.
 • Необходимо е да предоставите номера на ваучера за СПА почивка или за конкретна СПА процедура при направа на резервация.
 • Валидността на подаръчния ваучер е 6 /шест/ месеца от датата му на издаване. След изтичане на срока заплатените и неусвоени суми се губят от клиента. Срокът на ваучера за подарък не подлежи на удължаване.

Разгледайте нашите луксозни двойни стаи, Делукс студиа и апартаменти, с които разполага Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград и изберете най-подходящото помещение, в което човекът, на когото подарявате ваучера за почивка, ще се чувства най-комфортно по време на почивката си в петзвездния Балнео Хотел Свети Спас, изпълнена със СПА изживяване, вкусна храна, много положителни емоции и прекрасни мигове.

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация