Оферта за Коледа 2023 в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград

Празничен Пакет Коледа, валиден от 24.12 до 26.12.2023 г. включително

Ние в хотели Сирона – Балнео Хотел Свети Спас 5* Велинград и хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград следим отблизо центровете за контрол и профилактика на заболяванията и изявленията на Световната здравна организация по отношение на новите случаи на коронавирус (COVID-19) и следваме всички указания от тези агенции и местните здравни служби.

Вид настаняване Пакетна цена за 3 нощувки на помещение, с включени закуски и вечери
База изхранване * HB /нощувки със закуски и вечери/
Икономична двойна стая без балкон /настаняване 2-ма възрастни + 1 дете до 11,99 години/ 1080,00 лв.
Двойна стая /настаняване 2-ма възрастни + 1 дете до 11,99 години/ 1200,00 лв.
Апартамент /настаняване 2-ма възрастни + 2 деца до 11,99 години или 2-ма възрастни срещу допълнително заплащане/ 1320,00 лв.
Делукс студио /настаняване 2-ма възрастни + 1 дете до 11,99 години или 1 възрастен срещу допълнително заплащане/ 1440,00 лв.
В обявените от Свети Спас 5* Велинград цени не е включен туристически данък в размер на 1,85 лв. с ДДС, който се заплаща от всеки гост на нощувка и подлежи на плащане на рецепция при пристигане в хотела.

* HB – нощувки със закуски и вечери по описание на хотела

* Офертата за Коледа 2023 важи при резервиране на 3 нощувки в периода от 24.12 до 26.12.2023 г. включително.

Цените на помещенията по специалната оферта за Коледа 2023 в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград включват:

 • Пакет от 3 нощувки със закуски и вечери на блок маса;
 • Традиционна постна вечеря на Бъдни вечер (24.12.2023 г.) с подбрани 11/13 бр. постни ястия, специално приготвени от нашите опитни готвачи, DJ парти и Коледарска група;
 • Традиционна Коледна вечеря с празнична Коледна пуйка и печено прасенце на 25.12.2023 г., DJ парти и специален гост-изпълнител Емилия;
 • Много забавления и изненади за най-малките гости и техните родители на 25.12.2023 г., защото талантливият Кристел ще покаже уникални фокуси;
 • Вечеря с DJ парти и специален гост-изпълнител Нелина на 26.12.2023 г.;
 • Ползване на вътрешен плувен басейн с топла минерална вода;
 • Ползване на вътрешен детски басейн с различни нива на дълбочина с топла минерална вода;
 • Ползване на чадъри и шезлонги на територията на басейните (при наличие на свободни);
 • Ползване на 1 вътрешно джакузи с топла минерална вода;
 • Ползване на 2 външни джакузита с топла минерална вода;
 • Ползване на Финландска сауна;
 • Ползване на сауна 5 в 1;
 • Ползване на парна баня;
 • Ползване на шоков душ;
 • Ползване на релакс зона;
 • Ползване на фитнес;
 • Ползване на детски кът за деца над 4 години с професионална детска анимация, с работно време всеки ден от 09:30 до 12:30 часа и от 17:00 до 22:00 часа;
 • Безплатно предоставяне на детска кошара;
 • Безплатен Wi-Fi на територията на хотела;
 • Безплатен паркинг;
 • Застраховка;
 • ДДС 9 %.

Всички съоръжения са захранени с минерална вода и работят съгласно текущите разпоредби на Министерство на Здравеопазването. От 08:00 ч. до 08:30 ч. се извършва хигиенна подготовка на всички вътрешни басейни, външния басейн и всички джакузита.

Отстъпки и доплащания:

 • Първо дете до 11,99 години се настанява безплатно на пансиона на възрастните, където това позволява. Децата се настаняват на разтегателен фотьойл в двойните стаи или на разтегателен диван в апартаментите и студиaта.
 • Второ дете на възраст от 6 до 11,99 години се настанява с доплащане в размер на 150 лв. общо за 3 нощувки, с включени закуски и вечери. Децата се настаняват на разтегателен фотьойл в двойните стаи или на разтегателен диван в апартаментите и студиaта.
 • Дете над 12 години или трети възрастен, настанени в апартамент, доплащат 285 лв. общо за 3 нощувки, с включени закуски и вечери. Децата или трети възрастен се настаняват на разтегателен диван в апартаментите и студиата.
 • В обявените от Свети Спас 5* Велинград цени не е включен туристически данък в размер на 1,85 лв. с ДДС, който се заплаща от всеки гост на нощувка и подлежи на плащане на рецепция при пристигане в хотела.

Празнична програма по Пакет Коледа 2023 в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград. Очакваме Ви, за да се забавляваме заедно!

 • На 24.12.2023 г. – Традиционна постна вечеря за Бъдни вечер с подбрани 11/13 броя постни ястия, DJ парти и Коледарска група в ресторанта на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград;
 • На 25.12.2023 г. – Много забавления и изненади за най-малките гости и техните родители, защото талантливият Кристел ще покаже уникални фокуси;
 • На 25.12.2023 г. – Традиционна Коледна вечеря с празнична Коледна пуйка и печено прасенце, DJ парти и специален гост-изпълнител Емилия в ресторанта на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград;
 • На 26.12.2023 г. – Вечеря в ресторанта на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград с DJ парти и специален гост-изпълнител Нелина.

Условия за резервация и анулация по специалната оферта за Коледа 2023 в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград:

 • Безплатна резервация до 10.11.2023 г.
 • Заплащане на аванс в размер на 30 % от сумата по настаняване до 20.11.2023 г.
 • Анулации до 30.11.2023 г. се таксуват с 50 % от вече заплатения аванс.
 • Анулации след 01.12.2023 г. се таксуват със 100 % от вече заплатения аванс.
 • Остатъка по сумата за настаняване се заплаща на място на Рецепция, при пристигане.

Политика на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград:

 • Балнео Хотел Свети Спас 5* Велинград си запазва правото да променя обявените цени за настаняване. При вече потвърдени и заплатени резервации сумата НЕ се променя.
 • При форсмажорни обстоятелства Балнео Хотел Свети Спас 5* Велинград си запазва правото да променя предлаганите услуги и обявените развлекателни програми, включени към пакета за настаняване, без да дължи неустойка.
 • В случай на предсрочно/преждевременно съкращаване на престоя и напускане на хотела на част или на всички гости по дадена резервация, заплатените, но не използвани услуги и оставащи дни по резервацията не се възстановяват!
 • Балнео Хотел Свети Спас 5* Велинград НЕ носи отговорност при настаняване на 4-ма гости в апартамент, ако на гостите, настанени на разтегателен диван, им е некомфортно.

Наближи ли Коледа, ни обзема онова необяснимо чувство, което изпълва душата и сърцето с положителни мисли и енергия. Като че ли тогава магията е навсякъде и имаме чувството, че всяко лошо нещо ще остане зад гърба ни и наистина така се случва. Всъщност няма по-магично нещо от това, на Бъдни вечер и Коледа да бъдем с най-обичаните ни хора. Ние от Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград Ви каним да споделите тези светли празници със семейство и приятели в петзвездния комфорт на хотела.

Предлагаме Ви специален Празничен Пакет Коледа, който ще Ви предложи много празнично настроение и редица забавления за всички гости в периода от 24.12 до 26.12.2023 г. включително. Изгодната оферта за Коледа 2023 в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград включва пакет от 3 нощувки, със закуски и празнични вечери и разбира се – музикални програми със звездни гост-изпълнители, а за децата сме подготвили много изненади, забавления и подаръци.

Ще пренесем Коледната магия в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград. Като домакини, на 24.12.2023 г. ще Ви посрещнем в Основния Ресторант на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград с традиционна постна вечеря за Бъдни вечер. Както традицията повелява, ще опитате нечетен брой 11/13 постни ястия, приготвени с много любов от опитните готвачи на хотела. Тогава ще Ви потопим в един от най-старите традиционни български обичаи, запазил се и до ден днешен – Коледуване. Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград ще бъде посетен от Коледарска група. Както е обичаят, коледарите ще изпълнят коледарски песни за здраве, щастие, берекет и благоденствие.

На връх Коледа, 25.12.2023 г., отново ще Ви очакваме в Основния Ресторант на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград, когато ще Ви нагостим с празнична Коледна вечеря, на която ще си оближете пръстите с вкусна Коледна пуйка и сочно печено прасенце. Ще се потопите в море от музикални емоции, защото ще се насладите на най-обичаните песни на нашия специален гост-изпълнител – неповторимата Емилия.

Вашата Коледна почивка в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград обещава да е изпълнена с много забавления и изненади за най-малките гости на хотела. На 25.12.2023 г. ще Ви пренесем в света на илюзиите и вълшебствата, защото уникалният Кристел ще покаже уникални фокуси, интересни както за малчуганите, така и за техните родители.

На втория ден от Коледа, на 26.12.2023 г. продължаваме с празничното настроение, защото Ви очаква официална вечеря с вкусни кулинарни предложения. Тогава забавленията са гарантирани през цялата вечер, защото прелестната Нелина ще Ви заплени с невероятния си глас и с нейните най-харесвани хитове. Танците също няма да липсват.

Знаем, че освен музикалните програми, вкусната храна и забавленията за децата, важен е също и Вашият комфорт. Ето защо сме осигурили Коледен уют в двойните стаи, Делукс студиата и апартаментите, в които можете да избирате да прекарате Вашата почивка за Коледа. Комфортът и хотелските удобства няма да са единствените, благодарение на които ще се чувствате като у дома си, защото гледката, която се разкрива от хотелските стаи, е впечатляваща. Излизайки на терасата на хотелската стая, пред погледа Ви ще се открие величието и необятната красота на Родопа планина.

В Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград Вие ще имате прекрасни Коледни празници и ще се радвате на семейна почивка на планина с минерални басейни и безплатно ползване на цялата Уелнес зона на хотела. Направете няколко дължини във вътрешния топъл минерален басейн или просто се отдайте на почивка с увлекателна книга на шезлонга около басейна! Не пропускайте да се поглезите в нашите Финландска сауна и парна баня, за да се възползвате от техните ползи върху кожата и здравето на целия организъм. Отпуснете се в нашето джакузи с минерална вода! Откраднете си минути на спокойствие в нашата релакс зона! Ако не искате да губите спортна форма, фитнесът в хотела е на Ваше разположение.

Избирайки Свети Спас 5 * за СПА хотел във Велинград за Коледа, Вие ще можете да изпитате истинско СПА блаженство. В СПА центъра на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград ще се насладите на голямо разнообразие от терапии за тяло, козметични процедури за лице и масажи с внимателно подбрани натурални продукти.

Посрещнете Бъдни вечер и Коледа с цялото си семейство в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград! Подготвили сме Ви топли и уютни Коледни празници с вкусни ястия, празнична програма и гост-изпълнители! Насладете се на вълнуваща Коледна почивка и се възползвайте от изгодната Коледна оферта на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград, валидна от 24.12 до 26.12.2023 г. включително! Доброто настроение, забавленията, подаръците и изненадите са гарантирани!

Направете Вашата резервация, като попълните резервационната форма или като се свържете с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 890 97 22 77 (може да се свържете с нас и по WhatsApp ), e-mail: reservations@svetispas.com. Ще се радваме да бъдете наши гости!

Разгледайте нашите луксозни двойни стаи, Делукс студиа и апартаменти, с които разполага Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград и направете най-подходящия за Вас и Вашето семейство избор на помещение, в което ще се чувствате комфортно по време на Вашата почивка за Коледа! Ще се радвате на топли и уютни Коледни празници. Подготвили сме празнична програма, с традиционна вечеря на Бъдни вечер, празнична вечеря на Коледа, музикални програми със звездни гост-изпълнители и фокуси за децата. Очакват Ви още топли минерални басейни, безплатно ползване на Уелнес зона, богата блок маса с вкусни ястия за закуска и вечеря, и разбира се, много положителни емоции и незабравими преживявания за цялото семейство.

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация