Лечебни програми в хотел Свети Спас 5 * Велинград – както външни лица, така и гостите на хотела при настаняване могат да се възползват от предлаганите медицински услуги по направления, съобразно техните нужди.

Балнеопакетите се провеждат във филиала на Медицински център Сирона в комплекса. Медицински център Сирона е регистриран в Министерство на Здравеопазването и е основан през 2007 г. с актуален лиценз № 857/29.05.2009 г. Медицинският център е добре оборудван съгласно Закона за лечебните заведения и разполага с Shockwave – уред по последна немска технология.

Ползването на определения вид балнеопакет се определя от главния лекар на медицинския център и включва безплатен медицински преглед и съответния брой лечебни процедури всеки ден. Всички лечебни програми в хотел Свети Спас 5 * Велинград са изработени от водещи български и чужди специалисти, стандартизирани от Министерство на здравеопазването и отговарящи на нормите на Европейския съюз. Всички лечебни програми в хотел Свети Спас 5 * Велинград представляват съчетание от физиотерапия, кинезитерапия, водолечение, климатолечение и правилно хранене, провеждани от висококвалифициран медицински персонал.

Възползвайте се от предлаганите в Балнео Хотел Свети Спас 5 * балнеопакети! Ще се радваме да бъдете наши гости! За въпроси очакваме да се свържете с нас на посочените в страница Контакти телефони и имейл.

Цени на платените медицински услуги по специалности в Медицински център Сирона при настаняване в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград

Физикална терапия и кинезитерапия
ФИЗИОТЕРАПИЯ ЦЕНА
Консултация с лекар 35,00 лв.
Електротерапия 25,00 лв.
Магнито терапия – НИМП 25,00 лв.
Биоптрон 25,00 лв.
Ултразвукова терапия на една зона 30,00 лв.
Ултразвукова терапия на две зони 35,00 лв.
Удърно вълнова терапия на една зона 30,00 лв.
Удърно вълнова терапия на две зони 35,00 лв.
Инхалационно лечение 20,00 лв.
Солукс инфрачервена лампа 20,00 лв.
УВО – ултра виолетово облъчване 15,00 лв.
Луголечение – апликация на 1 зона 15,00 лв.
Луголечение – апликация на 2 зони 28,00 лв.
Калолечение 30,00 лв.
Апаратен масаж – Шиацу 15,00 лв.
Апаратен лимфо-дренаж 25,00 лв.
– за горни крайници
– за долни крайници
– за коремна област
КИНЕЗИТЕРАПИЯ ЦЕНА
Активна кинезитерапия 35,00 лв.
Подводна активна кинезитерапия 35,00 лв.
ДИАГНОСТИКА ЦЕНА
Биоскенер 20,00 лв.
Анализатор на телесната маса 30,00 лв.
Функционално изследване на дишането 25,00 лв.

Главен лекар-физиотерапевт Д-р Д. Станчев в Медицински център СиронаФизиотерапевтичните процедури се назначават след консултация със специалист.

Главният лекар физиотерапевт в Медицински център Сирона е Д-р Д, Станчев.

Както гостите на хотела, така и външни лица, могат да се възползват от предлаганите медицински услуги в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград. Очакваме Ви! Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси.

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация