Летни забавления за децата със специална програма с летни активности в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград

В Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград децата със сигурност ще имат лятна ваканция, изпълнена с много незабравими спомени и усмивки. При нас лятното настроение за най-малките ни гости е гарантирано с редица забавления и летни активности. В детския кът на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград малчуганите ще се забавляват с много игри, състезания, арт работилнички, мини дискотека, кино вечери и още много други, под грижите на професионални детски аниматори. Детският кът е на разположение всеки ден от 09:30 до 12:30 и от 17:00 до 20:00 часа.

Това не е всичко, защото това лято за най-малките ни гости сме подготвили СПЕЦИАЛНА ЛЯТНА ПРОГРАМА с много тематични игри, луди забавления и състезания с награди.

 

В периода от 05.06 до 09.09.2023 г., всеки ден от седмицата, децата ги очаква:

  • Всеки Понеделник – конкурс с томбола за най-добра детска рисунка с награди
  • Всеки Вторник – турнирна вечер с игри на различна тематика
  • Всяка Сряда – конкурс с томбола за най-добър танцьор с награди
  • Всеки Четвъртък – Face Painting
  • Всеки Петък – детско парти с гигантски сапунени балони
  • Всяка първа и трета Събота от месеца – пинята парти
  • Всяка втора и четвърта Събота от месеца – Cotton Candy Party с безплатен захарен памук
  • Всяка Неделя – пиратско парти и търсене на скрито съкровище

ВАЖНО! За организиране на детските активности, задължително условие е да има най-малко 20 деца в детския кът. При брой на децата под 20, се организира стандартна програма с детска анимация.

Професионални детски аниматори в Балнео Хотел Свети Спас Велинград
Арт работилнички в детския кът на Балнео Хотел Свети Спас Велинград
Много игри и забавления за децата в детския кът на Балнео Хотел Свети Спас Велинград

Зарадвайте децата с лятна почивка в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград! Освен летни забавления, благодарение на които детската усмивка е гарантирана, малчуганите ще се радват и на детски минерален басейн. По време на лятната почивка в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград Вие, мили родители, ще се наслаждавате на СПА с безплатно ползване на СПА зона с минерални външен и вътрешен басейн за възрастни, джакузита, Финландска сауна, парна баня и релакс зона. Комфортните хотелски стаи с редица удобства, както и разнообразната и вкусна храна, ще са неизменна част от Вашата семейна лятна почивка в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград. Разбира се, през цялото лято сме подготвили куп летни активности, танцови забавления и тематични вечери. Можете да разгледате цялата специална програма с летни активности ТУК.

С нашата изгодна оферта за лятна почивка – Пакет Лято Вие ще се заредите с летни емоции и ще натрупате прекрасни летни спомени, споделени с цялото семейство.

Направете Вашата резервация, като попълните резервационната форма или като се свържете с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 890 97 22 77 (може да се свържете с нас и по WhatsApp ), e-mail: reservations@svetispas.com. Ще се радваме да бъдете наши гости!

Разгледайте нашите луксозни двойни стаи, Делукс студиа и апартаменти, с които разполага Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград и направете най-подходящия за Вас и Вашето семейство избор на помещение, в което ще се чувствате комфортно по време на Вашата лятна почивка, с външен и вътрешни минерални басейни, безплатно ползване на уелнес зона, богата блок маса с вкусни ястия за закуска и вечеря, игри и забавления за децата, пълен календар с летни активности и разбира се, много положителни летни емоции и незабравими преживявания за цялото семейство.

 

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация