Конференции в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград - пълен пакет от услуги!

За да бъде Вашият семинар, конференция или корпоративно събитие проведен така, че да е максимално ефективен и запомнящ се, той трябва да отговаря на редица условия и да бъде правилно организиран.

Нашият екип има натрупан богат опит в организиране на семинари, корпоративни събития и конференции в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград.

Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград може да осигури всички условия, като предостави пълен пакет от услуги. Така Вие ще се освободите от ангажиментите, свързани с настаняване, хранене, техническо оборудване, музикално оформление и т.н., за да можете да се концентрирате върху самото мероприятие и Вашите гости.

За безупречното провеждане на Вашите мероприятия, Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград разполага освен със солидна за града леглова база (120 двойни стаи, Делукс студиа и апартаменти), така и с Голям Ресторант, две конферентни зали (зала Чепино с 200 места и зала Клептуза с 40 места) и СПА център, който предлага широк избор от терапии както за дами, така и за господа.

Имаме опит с посрещане на големи и малки групи, както с частен характер, така и официални делегации на държавно ниво.

Бъдете наши гости! Ще очакваме Вашето запитване за конференции, семинари и корпоративни събития, които планирате и искате да проведете в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград. Можете да се свържете с нас на моб.: +359 894 47 30 50, e-mail: events@sirona-bg.com или като използвате формата за контакти.

    Login Form
    Register Form
    Обаждане
    Локация