Вани и СПА процедури във Велинград – Балнео Хотел Свети Спас е Вашата СПА дестинация с петзвездно обслужване!

Разходка из нашето Спа меню ще Ви накара да се докоснете до един нов свят, в който ще се насладите на различни Спа ритуали, терапии и процедури, вдъхновени от природата. Избирайки процедура, Вие избирате да се потопите в букет от космополитни усещания. Изживяванията и усещанията, които ще получите в нашия Спа център ще бъдат кулминацията на почивката Ви в Балнео Хотел Свети Спас 5* и една от причините да се върнете отново при нас. Направете своя личен избор и се доверете на нашите опитни СПА терапевти, които ще се погрижат за Вас и ще направят почивката Ви незабравима!

Нека заедно изградим хармония с Вашето здраве. Очакваме Ви!

Вани и СПА процедури във Велинград – поглезете се!

Водни процедури Време /минути/ Цена
Вана “МАССОР” с програма по избор 20 минути 40,00 лв.
Вана с ароматни соли 20 минути 45,00 лв.
Вана с етерични масла 20 минути 45,00 лв.
VIP вана Клеопатра 20 минути 60,00 лв.

СПА-процедури-в-Балнео-Хотел-Свети-Спас-Велинград-водни-процедури-масажи-терапии-за-тяло-терапии-за-лице
СПА-процедури-водни-процедури-масажи-терапии-за-тяло-терапии-за-лице-в-Балнео-Хотел-Свети-Спас-Велинград

Освен релаксиращите вани, в СПА центъра на Балнео Хотел Свети Спас 5 * можете да се насладите на различни цялостни и частични масажи, както и на козметични терапии за лице и козметични терапии за тяло.

Бъдете наши гости! Разгледайте предлаганите в хотела луксозни двойни стаи, Делукс студиа и апартаменти и направете Вашия избор! Отдайте се на заслужена СПА почивка в Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград! Направете Вашата резервация, като попълните резервационната форма или като се свържете с Отдел “Резервации”: тел.: 0700 15 277, моб.: +359 899 97 22 77, e-mail: reservations@svetispas.com

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация